Winkelwagen 0 Items
21 Jan 2019 Nieuws

Zonder rugpijn wakker worden in een Renault Trucks T Sleeper Cab

Comfortabel bed
De Renault Trucks T van Prins Transport uit Hasselt zorgt er voor dat chauffeur Pieter Jan Gijze uitgerust en zonder rugpijn wakker wordt wanneer hij heeft overnacht in de vrachtwagen. Het bed ligt hard, zijn bed thuis ook en het zorgt dat hij geen rugpijn heeft als hij op staat.

Het bed kan naar achteren waardoor je ruimte achter de stoelen hebt. Wanneer je je klaar maakt voor de nacht, zet je de stoelen iets naar voren en kun je het bed naar voren trekken zodat het matras breder wordt en je een riante en comfortabele slaapplek creeert.

Ook zonder rugpijn wakker worden? Probeer de T zelf een keer!
Vraag hier eenvoudig een demo aan >

Ook is de truck online bij ons te bestellen. Huur de truck via operational lease: klik hier voor meer informatie

Ander Renault Trucks nieuws

24 Sep 2019 Nieuws Master Elektrisch rijden

EERSTE RENAULT MASTER Z.E. VOOR UTS BERNARDT

UTS Bernardt in Elsloo heeft een Renault Master Z.E. in gebruik genomen. Ze zien in de volledig elektrische bedrijfswagen een ideaal voertuig voor last-mile leveringen. UTS Bernardt zet met deze aanschaf een nieuwe stap in de reductie van CO2-uitstoot.

17 Sep 2019 Nieuws Renault Trucks K 8x6

RENAULT TRUCKS K 8X6 VOOR WITLOX

Witlox Wegenbouw & Groentechniek uit Uden heeft inmiddels twee Renault Trucks K rijden. Het betreft een K 460 8x4 met RSP zuiginstallatie opbouw en een K 460 8x6 met haakarm containersysteem en autolaadkraan.

10 Sep 2019 Nieuws Lange afstand T High Sleeper Cab 4x2

Twee Renault Trucks T 480 voor Plospan

Plospan heeft onlangs twee Renault Trucks T in gebruik genomen. Het betreft een 480 pk sterke 4x2 volume trekker en een 6x2 LZV-bakwagen.