21 Jan 2019 Nieuws

Zonder rugpijn wakker worden in een Renault Trucks T Sleeper Cab

Comfortabel bed
De Renault Trucks T van Prins Transport uit Hasselt zorgt er voor dat chauffeur Pieter Jan Gijze uitgerust en zonder rugpijn wakker wordt wanneer hij heeft overnacht in de vrachtwagen. Het bed ligt hard, zijn bed thuis ook en het zorgt dat hij geen rugpijn heeft als hij op staat.

Het bed kan naar achteren waardoor je ruimte achter de stoelen hebt. Wanneer je je klaar maakt voor de nacht, zet je de stoelen iets naar voren en kun je het bed naar voren trekken zodat het matras breder wordt en je een riante en comfortabele slaapplek creeert.

Ook zonder rugpijn wakker worden? Probeer de T zelf een keer!
Vraag hier eenvoudig een demo aan >

Ook is de truck online bij ons te bestellen. Huur de truck via operational lease: klik hier voor meer informatie

Ander Renault Trucks nieuws

01 Dec 2020 Nieuws Distributie Master Z.E.

RENAULT TRUCKS BREIDT VOLLEDIG ELEKTRISCHE RANGE UIT

Om transportbedrijven beter en sneller van dienst te kunnen zijn in de overstap naar schone energie, breidt Renault Trucks de 100% elektrische range uit. Er is een ruimere keuze aan accu's voor middelzware elektrische voertuigen.

25 Nov 2020 Nieuws Distributie Z.E. Elektrisch rijden

RENAULT TRUCKS EN CARLSBERG GROEP KIEZEN VOOR CO2-NEUTRALE DISTRIBUTIE

Op dinsdag 24 november jl. overhandigde Bruno Blin, President van Renault Trucks, in Rheinfelden (Zwitserland) de sleutels van een D Wide Z.E. aan Thomas Amstutz, CEO van Feldschlösschen, een dochteronderneming van de Carlsberg Groep.

21 Oct 2020 Nieuws Master Elektrisch rijden

VAN DIJK TRUCKS UTRECHT LEVERT TWEE ELEKTRISCHE RENAULT MASTERS AAN WILLEMSEN INFRA BV

Bij familiebedrijf Willemsen Infra BV uit Utrecht richten ze zich kortgezegd op het onderhouden van het riool. Vanuit de gedachte om Nederland steeds een beetje schoner te maken, schaften ze onlangs twee elektrische Renault Masters aan.