Winkelwagen 0 Items
02 Apr 2019 Nieuws

Vijf Renault Trucks T Sleeper Cabs voor Sluyter Logistics

Sluyter Logistics heeft onlangs vijf Renault Trucks T 4x2-trekkers en een Renault Master opgenomen in de vloot. De voertuigen worden ingezet voor distributie en dedicated vervoer. De ruime cabine, het rijcomfort, lage brandstofverbruik en de betrokkenheid van Renault Trucks Nederland en de dealerorganisatie waren belangrijke redenen om wederom voor Renault Trucks te kiezen.

Sluyter Logistics is een full-service logistiek dienstverlener met zes vestigingen verspreid over het land. Distributie, warehousing, groupage, dedicated vervoer en expeditie behoren tot het dienstenpakket. “Deze zes voertuigen zijn deels vervanging en deels uitbreiding van de vloot”, zegt vestigingsdirecteur Sjouke Vogelzang van Sluyter Logistics. “Wij willen onder meer vanuit milieuoogpunt met een zo jong mogelijk wagenpark werken en daarom bestaat vrijwel onze hele vloot uit Euro 6-motoren.”

Sleeper Cab
De vijf Renault Trucks T zijn voorzien van een 380 pk-motor. Vogelzang: “Deze trucks zetten we in voor distributievervoer en dedicated vervoer en dan past de 380 pk-uitvoering prima bij het werk dat wij er mee doen.” Om de chauffeur optimaal comfort te bieden, is gekozen voor de Sleeper Cab. “De cabine biedt veel ruimte”, zegt Vogelzang. “Daardoor zijn deze trucks voor chauffeurs, naast een goede werkomgeving, ook een prettige plek om te verblijven als ze erin overnachten.”

Renault Master
De Renault Master wordt ingezet voor fijnmazige distributie, zoals het bezorgen van pakketten. Sluyter Logistics koos onder meer vanwege het hoge laadvermogen voor deze bedrijfswagen. De Renault Master is uitgerust met een treeplank aan de achterzijde voor een optimaal werkcomfort. “En met het oog op de veiligheid is deze Renault Master ook voorzien van een achteruitrijcamera”, zegt Vogelzang. “We zijn zo tevreden over dit voertuig dat we inmiddels een tweede Renault Master hebben besteld.”

Wagenpark
Het wagenpark van Sluyter Logistics bestaat uit ruim tweehonderd voertuigen, waarvan het merendeel Renault-trucks. Naast de vele Renault Trucks T en de Renault Master heeft het bedrijf ook een aantal Renault Trucks D in de vloot. “De aandrijflijn van Renault Trucks is goed ontwikkeld en chauffeurs rijden er graag mee”, zegt Vogelzang. “Het rijcomfort is prima, mede dankzij de automatische versnellingsbak Optidriver. Bovendien scoren deze trucks gunstig qua brandstofverbruik en klopt het TCO-plaatje.”

Goede samenwerking
Sluyter Logistics werkte bij de levering samen met Renault Trucks Nederland en de dealerorganisatie. “Het zijn voor ons prettige partners om mee samen te werken”, zegt Vogelzang. “Ze denken altijd goed met ons mee, bijvoorbeeld als het gaat om het samenstellen van een configuratie die is ingericht op onze wensen. Bovendien kunnen ze snel leveren en als er een keer problemen zijn, wordt er snel geschakeld om die op te lossen.”

Ander Renault Trucks nieuws

15 Apr 2019 Nieuws Nieuws

BESTE RENAULT TRUCKS-DEALER VAN NEDERLAND

Renault Trucks-dealer Paashuis Groep is in het klanttevredenheidsonderzoek 2018 als hoogste geƫindigd. Bluekens Truck en Bus Oosterhout eindigde als beste werkplaats.

09 Apr 2019 Nieuws 6x2 T Sleeper Cab

Marcel van der Spek Groep breidt wagenpark uit met Renault T 460 6x2 van Van Dijk Woerden

Marcel van der Spek Groep heeft begin dit jaar een Renault T 460 6x2 aangeschaft bij Van Dijk in Woerden. Het is de tweede Renault-truck die het bedrijf toevoegt aan haar wagenpark.

22 Mar 2019 Nieuws Nationaal transport T Sleeper Cab

Persoonlijke instellingen chauffeurskaart worden automatisch geladen

Sven Schuit vindt het erg fijn dat zijn persoonlijke instellingen op zijn chauffeurskaart automatisch worden geladen bij het laden van de kaart in de digitale tachograaf