12 Oct 2018 Nieuws

TIJDELIJKE ACTIE: ONTVANG EEN RENAULT TRUCKS-KALENDER

Deze zomer vond de derde verkiezing van de mooiste Renault-truck van Nederland plaats. Nadat in 2016 Wim Yland en in 2017 Arie de Jong de inmiddels befaamde prijs won, ging Bjarne Bol er in 2018 met de winst vandoor.

Om langer van de mooiste Renault-trucks van Nederland te kunnen genieten, hebben we een kalender gemaakt die de twaalf mooiste Renault-trucks op een rijtje zet. We bieden Renault Trucks-ambassadeurs en -liefhebbers de mogelijkheid gratis een kalender aan te vragen.

De aanvraag kan t/m zondag 18 november via dit formulier worden ingediend, waarna de kalenders in december worden verzonden naar het opgegeven postadres.

Ander Renault Trucks nieuws

01 Dec 2020 Nieuws Distributie Master Z.E.

RENAULT TRUCKS BREIDT VOLLEDIG ELEKTRISCHE RANGE UIT

Om transportbedrijven beter en sneller van dienst te kunnen zijn in de overstap naar schone energie, breidt Renault Trucks de 100% elektrische range uit. Er is een ruimere keuze aan accu's voor middelzware elektrische voertuigen.

25 Nov 2020 Nieuws Distributie Z.E. Elektrisch rijden

RENAULT TRUCKS EN CARLSBERG GROEP KIEZEN VOOR CO2-NEUTRALE DISTRIBUTIE

Op dinsdag 24 november jl. overhandigde Bruno Blin, President van Renault Trucks, in Rheinfelden (Zwitserland) de sleutels van een D Wide Z.E. aan Thomas Amstutz, CEO van Feldschlösschen, een dochteronderneming van de Carlsberg Groep.

21 Oct 2020 Nieuws Master Elektrisch rijden

VAN DIJK TRUCKS UTRECHT LEVERT TWEE ELEKTRISCHE RENAULT MASTERS AAN WILLEMSEN INFRA BV

Bij familiebedrijf Willemsen Infra BV uit Utrecht richten ze zich kortgezegd op het onderhouden van het riool. Vanuit de gedachte om Nederland steeds een beetje schoner te maken, schaften ze onlangs twee elektrische Renault Masters aan.