17 Jan 2020 Nieuws

RENAULT TRUCKS T HIGH VOOR GEVEZET

Gevezet Internationaal Transport BV uit Den Bommel heeft sinds eind vorig jaar de Renault Trucks T High rijden. Het betreft een T High 520 6x2 pusher met daarachter een Hammar sideloader. De truck wordt hoofdzakelijk ingezet voor zeecontainertransport. Het voertuig werd geleverd door Renault Trucks-dealer Renault Trucks-dealer Bluekens Truck en Bus.

De Renault Trucks T High 520 6x2 heeft een krachtige DTI 13-liter motor die een maximaal koppel van 2550 Nm levert. Daarnaast is de truck voorzien van een automatische Optidriver versnellingsbak. De truck is verder uitgerust met ABS, ASR, Drag Tork Control, Hill Start Aid, ESC en Eco-cruise met Optiroll.

Om de gewichten goed te verdelen en om eenvoudig te manoeuvreren op moeilijk bereikbare en krappe locaties is er gekozen voor een gestuurde hefbare voorloopas. De Renault T High is ook voorzien van een Bevako hydrauliek unit. Voor optimaal gebruik door Gevezet van de Hammer trailer zijn de licht- en luchtaansluitingen af fabriek dubbel uitgevoerd en zitten deze zowel achter de cabine als op de achterzijde van de trekker. De hydrauliek leidingen blijven op deze manier vrij draaien in geval van aankoppeling van de sideloader. Maar er kan ook eenvoudig een normaal containerchassis worden aangekoppeld.
Met deze trailer kunnen eenvoudig volle en lege zeecontainers worden gelost.

Of het nu gaat om 20 of 40 ft containers, normaal of highcube, binnenlands vervoer of internationaal.
Voor de uitwisselbaarheid is er tevens een schuifschotel toegepast die pneumatisch vanuit de cabine versteld kan worden.

Optimaal chauffeurscomfort
Om het comfort voor de chauffeur zo optimaal mogelijk te maken is het dashboard in de cabine afgewerkt in Carbon Ultimate-uitvoering. Daarnaast is de Renault-truck uitgerust met het pack 'Comfort Live' en het pack 'Protect'.

Tevens is de truck voorzien van het Roadpad-systeem waardoor de chauffeur via het 7” multimedia kleurenscherm met touchscreen bediening een comfortabele en veilige rijbeleving ervaart.

De luxe luchtgeveerde chauffeursstoel met geïntegreerde veiligheidsgordel, lederen bekleding en dubbele armleuningen zorgen voor optimale ondersteuning tijdens het rijden en manoeuvreren.

Nieuwe video
In een nieuwe video van Renault Trucks Nederland vertelt chauffeur Jimry Maria over het rijplezier wat hij beleeft met de nieuwe Renault Trucks T High. 

“Deze Renault-truck is heel krachtig waardoor je ook op de plekken waar het moeilijk insturen is het werk gedaan krijgt. En anderen reageren heel enthousiast op de nieuwe auto waardoor je zin krijgt om elke dag met plezier achter het stuur te gaan zitten”, aldus chauffeur Jimry Maria.

Bekijk de video van Gevezet en de Renault T High


TEST DE T HIGH & ERVAAR HET COMFORT! 
Vraag hier een gratis proefrit aan.

Ander Renault Trucks nieuws

01 Dec 2020 Nieuws Distributie Master Z.E.

RENAULT TRUCKS BREIDT VOLLEDIG ELEKTRISCHE RANGE UIT

Om transportbedrijven beter en sneller van dienst te kunnen zijn in de overstap naar schone energie, breidt Renault Trucks de 100% elektrische range uit. Er is een ruimere keuze aan accu's voor middelzware elektrische voertuigen.

25 Nov 2020 Nieuws Distributie Z.E. Elektrisch rijden

RENAULT TRUCKS EN CARLSBERG GROEP KIEZEN VOOR CO2-NEUTRALE DISTRIBUTIE

Op dinsdag 24 november jl. overhandigde Bruno Blin, President van Renault Trucks, in Rheinfelden (Zwitserland) de sleutels van een D Wide Z.E. aan Thomas Amstutz, CEO van Feldschlösschen, een dochteronderneming van de Carlsberg Groep.

21 Oct 2020 Nieuws Master Elektrisch rijden

VAN DIJK TRUCKS UTRECHT LEVERT TWEE ELEKTRISCHE RENAULT MASTERS AAN WILLEMSEN INFRA BV

Bij familiebedrijf Willemsen Infra BV uit Utrecht richten ze zich kortgezegd op het onderhouden van het riool. Vanuit de gedachte om Nederland steeds een beetje schoner te maken, schaften ze onlangs twee elektrische Renault Masters aan.