Winkelwagen 0 Items
23 Aug 2018 Nieuws

RENAULT TRUCKS OP TRANSPORT COMPLEET GORINCHEM

De Renault Trucks T-serie wordt door transporteurs geprezen om het comfort, de ruimte en de uitstekende en zuinige rijprestaties. Om dat te onderstrepen, stelde Renault Trucks Nederland de Special Edition samen.  

De speciale uitvoering is onder andere voorzien van een 520 pk motor en luchtgeveerde vooras voor nog meer comfort. Daarnaast beschikt de truck over Optivision: een Predictive Cruise Control systeem met GPS. Optivision gebruikt topografische data om de schakelstrategie te optimaliseren en de acceleratie en voertuigsnelheid te reguleren om brandstof te besparen. Verder zijn Adaptive Cruise Control (ACC), een Voith Retarder en Xenon-koplampen inbegrepen. De truck werd door Van Winkoop uit Ermelo voorzien van opvallend spuitwerk. Special Interior uit Dronten was verantwoordelijk voor het interieur. 

“Sinds de introductie van de Renault Trucks T-serie in 2013 krijgen we van transporteurs en chauffeurs zeer positieve feedback. Om nog meer chauffeurs en transportondernemers positief te verrassen, introduceren we deze special edition”, verklaart Erland Morelissen, verkoopdirecteur bij Renault Trucks Nederland.

Renault Trucks presenteert zich op Transport Compleet in Gorinchem van 4 tot en met 6 september op stand 104.

Ander Renault Trucks nieuws

VAN DEN BOSCH TRANSPORTEN KIEST WEDEROM VOOR RENAULT TRUCKS T

Na de ingebruikname van 42 Renault Trucks T in 2018 heeft Van den Bosch Transporten uit het Brabantse Erp opnieuw voor Renault-trucks gekozen. Het bedrijf neemt medio mei de eerste uit een tweede serie van in totaal 61 Renault Trucks T in gebruik.

03 May 2019 Nieuws Nieuws Veiligheid T Sleeper Cab

Hoe werkt de Black Panel Modus in een Renault T?

Wim Yland legt uit hoe de Black Panel Modus in een Renault Trucks T Sleeper Cab werkt.

25 Apr 2019 Nieuws Nieuws Master

DE NIEUWE MASTER: RENAULT TRUCKS ONTHULT ZIJN EXCLUSIEVE RED EDITION

Renault Trucks introduceert, met een geheel nieuw front, nieuw interieur, nieuwe motoren en nieuwe driver-assistance systemen, de nieuwe Master. Om dit nieuws te markeren wordt de speciale introductie-editie onthuld: de Master Red EDITION