Winkelwagen 0 Items
08 Aug 2018 Nieuws

RENAULT TRUCKS OP TRANSPORT COMPLEET GORINCHEM

De Renault Trucks T-serie wordt door transporteurs geprezen om het comfort, de ruimte en de uitstekende en zuinige rijprestaties. Om dat te onderstrepen, stelde Renault Trucks Nederland de Special Edition samen.  

De speciale uitvoering is onder andere voorzien van een 520 pk motor en luchtgeveerde vooras voor nog meer comfort. Daarnaast beschikt de truck over Optivision: een Predictive Cruise Control systeem met GPS. Optivision gebruikt topografische data om de schakelstrategie te optimaliseren en de acceleratie en voertuigsnelheid te reguleren om brandstof te besparen. Verder zijn Adaptive Cruise Control (ACC), een Voith Retarder en Xenon-koplampen inbegrepen. De truck werd door Van Winkoop uit Ermelo voorzien van opvallend spuitwerk. Special Interior uit Dronten was verantwoordelijk voor het interieur. 

“Sinds de introductie van de Renault Trucks T-serie in 2013 krijgen we van transporteurs en chauffeurs zeer positieve feedback. Om nog meer chauffeurs en transportondernemers positief te verrassen, introduceren we deze special edition”, verklaart Erland Morelissen, verkoopdirecteur bij Renault Trucks Nederland.

Renault Trucks presenteert zich op Transport Compleet in Gorinchem van 4 tot en met 6 september op stand 104.

Ander Renault Trucks nieuws

Alleen maar positieve feedback over de Renault Trucks T High!

De Renault T is een truck die fijn rijdt, een goede zit heeft, lekker en zuinig rijdt en toch voldoende kracht heeft en een prima versnellingsbak heeft.

21 Jan 2019 Nieuws Nationaal transport T Sleeper Cab

Zonder rugpijn wakker worden in een Renault Trucks T Sleeper Cab

Pieter Jan Gijze waardeert het uitschuifbare, harde bed van de Renault Trucks T Sleeper Cab en wordt wakker zonder rugpijn.

14 Jan 2019 Nieuws Master

RENAULT TRUCKS MASTERS VOOR VSW EXPEDITIE

VSW Expeditie uit Enschede heeft twee Renault Masters Chassis-Cabine met Citybox opbouw in de vloot opgenomen. Het hoge laadvermogen, de gunstige prijs-kwaliteitverhouding en de betrokkenheid van bedrijfswagendealer Nijwa Groep gaven de doorslag.