Winkelwagen 0 Items
08 Aug 2018 Nieuws

RENAULT TRUCKS OP TRANSPORT COMPLEET GORINCHEM

De Renault Trucks T-serie wordt door transporteurs geprezen om het comfort, de ruimte en de uitstekende en zuinige rijprestaties. Om dat te onderstrepen, stelde Renault Trucks Nederland de Special Edition samen.  

De speciale uitvoering is onder andere voorzien van een 520 pk motor en luchtgeveerde vooras voor nog meer comfort. Daarnaast beschikt de truck over Optivision: een Predictive Cruise Control systeem met GPS. Optivision gebruikt topografische data om de schakelstrategie te optimaliseren en de acceleratie en voertuigsnelheid te reguleren om brandstof te besparen. Verder zijn Adaptive Cruise Control (ACC), een Voith Retarder en Xenon-koplampen inbegrepen. De truck werd door Van Winkoop uit Ermelo voorzien van opvallend spuitwerk. Special Interior uit Dronten was verantwoordelijk voor het interieur. 

“Sinds de introductie van de Renault Trucks T-serie in 2013 krijgen we van transporteurs en chauffeurs zeer positieve feedback. Om nog meer chauffeurs en transportondernemers positief te verrassen, introduceren we deze special edition”, verklaart Erland Morelissen, verkoopdirecteur bij Renault Trucks Nederland.

Renault Trucks presenteert zich op Transport Compleet in Gorinchem van 4 tot en met 6 september op stand 104.

Ander Renault Trucks nieuws

12 Dec 2018 Nieuws

RENAULT TRUCKS T 2019 – MEER COMFORT, BRANDSTOFBESPAREND EN EEN LAGERE CO2-UITSTOOT

Renault Trucks introduceert de T 2019. Uitgerust met de nieuwe Euro 6 stap D-motor biedt de T 2019 een brandstofbesparing en CO2-reductie van 3% vergeleken met de vorige generatie.

12 Dec 2018 Nieuws

RENAULT TRUCKS D 2019 – BRANDSTOFBESPARING TOT WEL 7%

Renault Trucks presenteert de 2019-versie van zijn distributie range: de Renault Trucks D en D Wide. De nieuwe trucks beschikken over nieuwe Euro 6 stap D-motoren, een verbeterde aerodynamica en een verbeterd chauffeurscomfort.

28 Nov 2018 Advies T-High Sleeper

"Ik ben eigenlijk helemaal geen Renault-man, maar mijn baas krijgt hem niet meer terug"

Een Renault-truck moet je ervaren. Bijna alle chauffeurs die een keer in een Renault T of T High hebben gereden, wil daarna niet meer anders. Zo ook Patrick Bos van Coan Transport (C. Vermeulen). Hij legt uit waarom.