22 Mar 2019 Nieuws

Persoonlijke instellingen chauffeurskaart worden automatisch geladen

Chauffeurskaartinstellingen
Sven Schuit van Stam Transport uit Schermerhorn vindt de Renault Trucks T een fijne truck. Wanneer hij zijn chauffeurskaart in de digitale tachograaf steekt worden zijn persoonlijke instellingen, die hij zelf heeft ingesteld, automatisch geladen. Zijn radio-voorkeuren, de snelheid in zijn cruisecontrol; je hoeft ze maar een keer in te voeren en de Renault-truck onthoudt alles. Ook wanneer je in een andere Renault-truck stapt!

Ervaar zelf hoe slim de Renault T is en vraag een demo aan!
Vraag hier eenvoudig een demo aan >

Ook is de Renault T online te bestellen: klik hier voor meer informatie

Ander Renault Trucks nieuws

01 Dec 2020 Nieuws Distributie Master Z.E.

RENAULT TRUCKS BREIDT VOLLEDIG ELEKTRISCHE RANGE UIT

Om transportbedrijven beter en sneller van dienst te kunnen zijn in de overstap naar schone energie, breidt Renault Trucks de 100% elektrische range uit. Er is een ruimere keuze aan accu's voor middelzware elektrische voertuigen.

25 Nov 2020 Nieuws Distributie Z.E. Elektrisch rijden

RENAULT TRUCKS EN CARLSBERG GROEP KIEZEN VOOR CO2-NEUTRALE DISTRIBUTIE

Op dinsdag 24 november jl. overhandigde Bruno Blin, President van Renault Trucks, in Rheinfelden (Zwitserland) de sleutels van een D Wide Z.E. aan Thomas Amstutz, CEO van Feldschlösschen, een dochteronderneming van de Carlsberg Groep.

21 Oct 2020 Nieuws Master Elektrisch rijden

VAN DIJK TRUCKS UTRECHT LEVERT TWEE ELEKTRISCHE RENAULT MASTERS AAN WILLEMSEN INFRA BV

Bij familiebedrijf Willemsen Infra BV uit Utrecht richten ze zich kortgezegd op het onderhouden van het riool. Vanuit de gedachte om Nederland steeds een beetje schoner te maken, schaften ze onlangs twee elektrische Renault Masters aan.