Winkelwagen 0 Items
22 Mar 2019 Nieuws

Persoonlijke instellingen chauffeurskaart worden automatisch geladen

Chauffeurskaartinstellingen
Sven Schuit van Stam Transport uit Schermerhorn vindt de Renault Trucks T een fijne truck. Wanneer hij zijn chauffeurskaart in de digitale tachograaf steekt worden zijn persoonlijke instellingen, die hij zelf heeft ingesteld, automatisch geladen. Zijn radio-voorkeuren, de snelheid in zijn cruisecontrol; je hoeft ze maar een keer in te voeren en de Renault-truck onthoudt alles. Ook wanneer je in een andere Renault-truck stapt!

Ervaar zelf hoe slim de Renault T is en vraag een demo aan!
Vraag hier eenvoudig een demo aan >

Ook is de Renault T online te bestellen: klik hier voor meer informatie

Ander Renault Trucks nieuws

24 Sep 2019 Nieuws Master Elektrisch rijden

EERSTE RENAULT MASTER Z.E. VOOR UTS BERNARDT

UTS Bernardt in Elsloo heeft een Renault Master Z.E. in gebruik genomen. Ze zien in de volledig elektrische bedrijfswagen een ideaal voertuig voor last-mile leveringen. UTS Bernardt zet met deze aanschaf een nieuwe stap in de reductie van CO2-uitstoot.

17 Sep 2019 Nieuws Renault Trucks K 8x6

RENAULT TRUCKS K 8X6 VOOR WITLOX

Witlox Wegenbouw & Groentechniek uit Uden heeft inmiddels twee Renault Trucks K rijden. Het betreft een K 460 8x4 met RSP zuiginstallatie opbouw en een K 460 8x6 met haakarm containersysteem en autolaadkraan.

10 Sep 2019 Nieuws Lange afstand T High Sleeper Cab 4x2

Twee Renault Trucks T 480 voor Plospan

Plospan heeft onlangs twee Renault Trucks T in gebruik genomen. Het betreft een 480 pk sterke 4x2 volume trekker en een 6x2 LZV-bakwagen.