Winkelwagen 0 Items
09 Apr 2019 Nieuws

Marcel van der Spek Groep breidt wagenpark uit met Renault T 460 6x2 van Van Dijk Woerden

Marcel van der Spek Groep heeft begin dit jaar een Renault T 460 6x2 aangeschaft bij Van Dijk in Woerden. Het is de tweede Renault-truck die het bedrijf toevoegt aan haar wagenpark. 

Als specialist in chartervervoer voor verschillende bedrijven rijden de chauffeurs van Marcel van der Spek transport BV in verschillende trucks. Naast een MAN en een Volvo werd vorig jaar de eerste Renault-truck gekocht. Dit jaar volgde een tweede: een Renault T 460 6x2 van Van Dijk Trucks, die door de nieuwe transportdirecteur bij Van der Spek - Davey Bijdevier - wordt gebruikt. Eigenaar Marcel van der Spek zag meer goede redenen om een T te kopen. “Ten eerste is deze vanwege de lage instap en het overzicht zeer geschikt voor onze distributie. We doen ook houttransport, vandaar de 6x2, om het gewicht over de achterassen te kunnen verdelen. Twee jaar geleden hebben we onze eerste Renault-truck in gebruik genomen en daar zijn we heel tevreden over. De jongens trouwens ook. De vrachtwagen rijdt fijn en presteert goed in het werk dat we doen. De T-serie heeft een grotere cabine dan zijn concurrenten en dat is ook prettig. Met het fraaie spuitwerk en de nieuwe logo’s ziet de truck er al met al erg mooi uit.”

“De prijskwaliteit verhouding is bij Renault perfect in orde.”

Prijstechnisch gezien is Renault een interessant merk voor Van der Spek. “De prijs/kwaliteitverhouding is bij Renault perfect in orde. Renault-trucks hebben veel rijcomfort en een goed zicht. Je moet erin rijden om dat te ervaren. Wat we verder in onze trucks willen zijn een goede koelkast, een goede standkachel voor het slapen, zwaailichten en mooie lampen. Als je dan uiteindelijk kijkt wat je neerzet met de T 460 6x2, is dat gezien de prijs erg interessant. Het is een hele complete truck. Bovendien wil ik geen concessies doen op de vrachtwagens die we hebben staan; het zijn de visitekaartjes van ons bedrijf, die bovendien tien tot veertien jaar meegaan. Daar moet je in willen investeren.” Voor de aanschaf van de Renault T-serie wendde Marcel zich tot Van Dijk Trucks. “Ik ben zeer tevreden over Van Dijk, want het is een fijne garage. Alexander Bader en de rest van de mensen daar hebben me bovendien goed geholpen met de samenstelling van deze truck. Daarom heb ik ook een onderhoudscontract afgesloten. Er lopen echt vakjongens rond bij Van Dijk Woerden, die als het moet ’s nachts voor je klaarstaan. Het is een fijn idee om deze service altijd achter de hand te hebben.”

Over Marcel van Der Spek Groep
Marcel van der Spek Groep vervoert rechtstreeks voor diverse vaste klanten, maar ook op charterbasis voor collega transportbedrijven, die tijdens drukte extra capaciteit kunnen gebruiken. De kracht van Marcel van der Spek Groep ligt in de flexibiliteit en het snel bij kunnen springen op ad hoc klussen.

Ander Renault Trucks nieuws

15 Apr 2019 Nieuws Nieuws

BESTE RENAULT TRUCKS-DEALER VAN NEDERLAND

Renault Trucks-dealer Paashuis Groep is in het klanttevredenheidsonderzoek 2018 als hoogste geƫindigd. Bluekens Truck en Bus Oosterhout eindigde als beste werkplaats.

02 Apr 2019 Nieuws Distributie Master T Sleeper Cab

Vijf Renault Trucks T Sleeper Cabs voor Sluyter Logistics

Sluyter Logistics heeft onlangs vijf Renault Trucks T 4x2-trekkers en een Renault Master opgenomen in de vloot. De voertuigen worden ingezet voor distributie en dedicated vervoer.

22 Mar 2019 Nieuws Nationaal transport T Sleeper Cab

Persoonlijke instellingen chauffeurskaart worden automatisch geladen

Sven Schuit vindt het erg fijn dat zijn persoonlijke instellingen op zijn chauffeurskaart automatisch worden geladen bij het laden van de kaart in de digitale tachograaf