16 Sep 2020 Nieuws

LVS TRUCKS LEEUWARDEN OPERATIONEEL

De nieuwe vestiging van LVS Trucks in Leeuwarden is operationeel. Het nieuwe bedrijfspand is gevestigd op industrieterrein Zwette V, aan de Haak, en is voorbereid op de toekomst, waarbij efficiency voor de klant voorop staat. LVS Trucks is officieel dealer van Renault Trucks en Volvo Trucks voor Friesland en Noord-Holland.

De nieuwe werkplaats, op een terrein van 10.000 m2, heeft zeven, dertig meter lange werkstraten waardoor het mogelijk is te werken aan complete LZV-combinaties. Ook zijn er onder meer faciliteiten voor onderhoud aan LNG- en elektrische trucks. Jacco Rijkhoff, directeur After Sales Van der Linden van Sprankhuizen Bedrijfswagens (LVS Trucks): “Ons belangrijkste doel voor deze nieuwe vestiging is efficiency voor onze klanten. Zij moeten snel weer op weg kunnen. We hebben daarom veel aandacht besteed aan de routing binnen het pand, de onderdelenvoorziening en het werkklimaat voor onze mensen.” Dat laatste wordt onder meer bereikt door veel licht in de werkplaats. Zo zijn de deuren voorzien van glas, is er gebruik gemaakt van energiezuinige LED-verlichting en is er vloerverwarming aangebracht. Naast de werkplaats is er een ruime ontvangst- en wachtruimte voor chauffeurs en klanten en zijn er kantoor- en trainingsfaciliteiten. LVS Trucks onderstreept hiermee de binding met haar klanten en biedt hen een warm welkom.

Duurzaam
Een van de eisen voor de nieuwbouw was om energiezuinig en CO2-neutraal te kunnen opereren. Het pand van LVS Trucks Leeuwarden is daarom voorzien van zonnepanelen op het dak, terwijl een de warmtepomp zorgt voor de verwarming in het pand. “Ook hebben we oplaadmogelijkheden voor zowel elektrische personenwagens als trucks. Alles rondom de nieuwbouw is op de toekomst gericht. Met dit pand, dat bovendien goed bereikbaar is, hebben we daar vorm aan kunnen geven.”

Contact
Neem voor meer informatie omtrent de mogelijkheden contact op met de Renault Trucks verkopers bij LVS Trucks.

Ander Renault Trucks nieuws

01 Dec 2020 Nieuws Distributie Master Z.E.

RENAULT TRUCKS BREIDT VOLLEDIG ELEKTRISCHE RANGE UIT

Om transportbedrijven beter en sneller van dienst te kunnen zijn in de overstap naar schone energie, breidt Renault Trucks de 100% elektrische range uit. Er is een ruimere keuze aan accu's voor middelzware elektrische voertuigen.

25 Nov 2020 Nieuws Distributie Z.E. Elektrisch rijden

RENAULT TRUCKS EN CARLSBERG GROEP KIEZEN VOOR CO2-NEUTRALE DISTRIBUTIE

Op dinsdag 24 november jl. overhandigde Bruno Blin, President van Renault Trucks, in Rheinfelden (Zwitserland) de sleutels van een D Wide Z.E. aan Thomas Amstutz, CEO van Feldschlösschen, een dochteronderneming van de Carlsberg Groep.

21 Oct 2020 Nieuws Master Elektrisch rijden

VAN DIJK TRUCKS UTRECHT LEVERT TWEE ELEKTRISCHE RENAULT MASTERS AAN WILLEMSEN INFRA BV

Bij familiebedrijf Willemsen Infra BV uit Utrecht richten ze zich kortgezegd op het onderhouden van het riool. Vanuit de gedachte om Nederland steeds een beetje schoner te maken, schaften ze onlangs twee elektrische Renault Masters aan.