03 Feb 2020 Nieuws

HOE WERKT DE CRUISE CONTROL IN EEN RENAULT T?Cruise Control
Renault Trucks-ambassadeur Bjarne Bol van Bol Transport legt uit hoe de Cruise Control werkt in zijn Renault Trucks T High Sleeper Cab. Het werkt super; je stelt eenmalig alles in en alles wordt onthouden. Via eenvoudige stuurbediening aan voor- en achterzijde van het stuur zijn de instellingen aan te passen. 


Ervaar zelf hoe de Renault T rijdt en vraag een demo aan.
Vraag hier vrijblijvend een demo aan >

Of bestel de Renault T online: Bestel de Renault T High Sleeper online!

Ander Renault Trucks nieuws

01 Dec 2020 Nieuws Distributie Master Z.E.

RENAULT TRUCKS BREIDT VOLLEDIG ELEKTRISCHE RANGE UIT

Om transportbedrijven beter en sneller van dienst te kunnen zijn in de overstap naar schone energie, breidt Renault Trucks de 100% elektrische range uit. Er is een ruimere keuze aan accu's voor middelzware elektrische voertuigen.

25 Nov 2020 Nieuws Distributie Z.E. Elektrisch rijden

RENAULT TRUCKS EN CARLSBERG GROEP KIEZEN VOOR CO2-NEUTRALE DISTRIBUTIE

Op dinsdag 24 november jl. overhandigde Bruno Blin, President van Renault Trucks, in Rheinfelden (Zwitserland) de sleutels van een D Wide Z.E. aan Thomas Amstutz, CEO van Feldschlösschen, een dochteronderneming van de Carlsberg Groep.

21 Oct 2020 Nieuws Master Elektrisch rijden

VAN DIJK TRUCKS UTRECHT LEVERT TWEE ELEKTRISCHE RENAULT MASTERS AAN WILLEMSEN INFRA BV

Bij familiebedrijf Willemsen Infra BV uit Utrecht richten ze zich kortgezegd op het onderhouden van het riool. Vanuit de gedachte om Nederland steeds een beetje schoner te maken, schaften ze onlangs twee elektrische Renault Masters aan.