03 May 2019 Nieuws

Hoe werkt de Black Panel Modus in een Renault T?


Black Manel Modus
Renault Trucks-ambassadeur Wim Yland van Wim Yland Cargo Services legt uit hoe de Black Panel Modus in zijn Renault Trucks T Sleeper Cab werkt. Het is mogelijk om handmatig de lichtsterkte in te stellen van het dashboard. Op het stuur zit daarnaast een klein knopje waarmee je in een seconde  het dashboard op donker kan zetten. Superhandig om veilig te manouvreren tijdens het achteruitrijden.

Ervaar zelf hoe de Renault T rijdt en vraag een demo aan.
Vraag hier eenvoudig een demo aan >

Of bestel de Renault T online: Bestel de Renault T online!

Ander Renault Trucks nieuws

01 Dec 2020 Nieuws Distributie Master Z.E.

RENAULT TRUCKS BREIDT VOLLEDIG ELEKTRISCHE RANGE UIT

Om transportbedrijven beter en sneller van dienst te kunnen zijn in de overstap naar schone energie, breidt Renault Trucks de 100% elektrische range uit. Er is een ruimere keuze aan accu's voor middelzware elektrische voertuigen.

25 Nov 2020 Nieuws Distributie Z.E. Elektrisch rijden

RENAULT TRUCKS EN CARLSBERG GROEP KIEZEN VOOR CO2-NEUTRALE DISTRIBUTIE

Op dinsdag 24 november jl. overhandigde Bruno Blin, President van Renault Trucks, in Rheinfelden (Zwitserland) de sleutels van een D Wide Z.E. aan Thomas Amstutz, CEO van Feldschlösschen, een dochteronderneming van de Carlsberg Groep.

21 Oct 2020 Nieuws Master Elektrisch rijden

VAN DIJK TRUCKS UTRECHT LEVERT TWEE ELEKTRISCHE RENAULT MASTERS AAN WILLEMSEN INFRA BV

Bij familiebedrijf Willemsen Infra BV uit Utrecht richten ze zich kortgezegd op het onderhouden van het riool. Vanuit de gedachte om Nederland steeds een beetje schoner te maken, schaften ze onlangs twee elektrische Renault Masters aan.