Winkelwagen 0 Items
03 May 2019 Nieuws

Hoe werkt de Black Panel Modus in een Renault T?


Black Manel Modus
Renault Trucks-ambassadeur Wim Yland van Wim Yland Cargo Services legt uit hoe de Black Panel Modus in zijn Renault Trucks T Sleeper Cab werkt. Het is mogelijk om handmatig de lichtsterkte in te stellen van het dashboard. Op het stuur zit daarnaast een klein knopje waarmee je in een seconde  het dashboard op donker kan zetten. Superhandig om veilig te manouvreren tijdens het achteruitrijden.

Ervaar zelf hoe de Renault T rijdt en vraag een demo aan.
Vraag hier eenvoudig een demo aan >

Of bestel de Renault T online: Bestel de Renault T online!

Ander Renault Trucks nieuws

VAN DEN BOSCH TRANSPORTEN KIEST WEDEROM VOOR RENAULT TRUCKS T

Na de ingebruikname van 42 Renault Trucks T in 2018 heeft Van den Bosch Transporten uit het Brabantse Erp opnieuw voor Renault-trucks gekozen. Het bedrijf neemt medio mei de eerste uit een tweede serie van in totaal 61 Renault Trucks T in gebruik.

25 Apr 2019 Nieuws Nieuws Master

DE NIEUWE MASTER: RENAULT TRUCKS ONTHULT ZIJN EXCLUSIEVE RED EDITION

Renault Trucks introduceert, met een geheel nieuw front, nieuw interieur, nieuwe motoren en nieuwe driver-assistance systemen, de nieuwe Master. Om dit nieuws te markeren wordt de speciale introductie-editie onthuld: de Master Red EDITION

15 Apr 2019 Nieuws Nieuws

BESTE RENAULT TRUCKS-DEALER VAN NEDERLAND

Renault Trucks-dealer Paashuis Groep is in het klanttevredenheidsonderzoek 2018 als hoogste geƫindigd. Bluekens Truck en Bus Oosterhout eindigde als beste werkplaats.