Winkelwagen 0 Items
03 May 2019 Nieuws

Hoe werkt de Black Panel Modus in een Renault T?


Black Manel Modus
Renault Trucks-ambassadeur Wim Yland van Wim Yland Cargo Services legt uit hoe de Black Panel Modus in zijn Renault Trucks T Sleeper Cab werkt. Het is mogelijk om handmatig de lichtsterkte in te stellen van het dashboard. Op het stuur zit daarnaast een klein knopje waarmee je in een seconde  het dashboard op donker kan zetten. Superhandig om veilig te manouvreren tijdens het achteruitrijden.

Ervaar zelf hoe de Renault T rijdt en vraag een demo aan.
Vraag hier eenvoudig een demo aan >

Of bestel de Renault T online: Bestel de Renault T online!

Ander Renault Trucks nieuws

29 Jul 2020 Nieuws Nieuws

EERSTE RENAULT TRUCKS D WIDE VOOR VERVOERBEDRIJF GVB

Vervoerbedrijf GVB heeft twee Renault Trucks D Wide in gebruik genomen. Na een aanbesteding koos GVB voor D Wide 380 6x2-configuraties met autolaadkraan en haakarm. De trucks worden ingezet bij onderhoudswerkzaamheden aan tram- en metrorails in Amsterdam.

06 Jul 2020 Nieuws Nieuws

ROBUUSTE RENAULT TRUCKS C-BERGINGSTRUCK VOOR BERGNET

Autohulpdienst Bergnet heeft een Renault Trucks C 520 8x4-bergingstruck in gebruik genomen. Het voertuig wordt ingezet voor het bergen en repatriëren van vrachtwagens, bussen en touringcars.

19 Jun 2020 Nieuws Nieuws

RENAULT TRUCKS IS VOORNEMENS HET AANTAL BANEN IN FRANKRIJK TE VERMINDEREN

Na een jarenlange hoge vraag waarbij klanten hun wagenpark massaal hebben vernieuwd, ziet Renault Trucks dat haar bedrijfsactiviteiten worden beïnvloed door de wereldwijde economische crisis na COVID-19 en door een verminderde vraag naar bedrijfswagens.