Winkelwagen 0 Items
12 Jan 2019 Nieuws

De compleet uitgeruste Renault T Sleeper Cab loopt als een kogel

Luxe aan boord
De Renault Trucks T Sleeper Cab van tevreden chauffeur Michiel Stam van Loon- en Transportbedrijf Olsthoorn loopt als een kogel.
De truck heeft standaard veel luxe aan boord zoals een koelkast met veel opbergruimte, Spotify streamen via Bluethooth en ook videobellen met het thuisfront werkt goed en is makkelijk.

De 11 liter motor met 460pk zorgt er voor dat de truck als een kogel loopt en menig Scania er uit trekt.

"Geen gezeur er mee, een truck moet gewoon werken." 

Probeer de T Sleeper Cab een keer zelf en vraag hier eenvoudig een demo aan >

Ander Renault Trucks nieuws

17 Jan 2020 Nieuws T High Sleeper Cab 6x2 Comfort

RENAULT TRUCKS T HIGH VOOR GEVEZET

Gevezet Internationaal Transport BV uit Den Bommel heeft sinds eind vorig jaar de Renault Trucks T High rijden. Het betreft een T High 520 6x2 pusher met daarachter een Hammar sideloader. De truck wordt hoofdzakelijk ingezet voor zeecontainertransport.

RENAULT TRUCKS T EN T HIGH MODEL JAAR 2020: MEER CHAUFFEURSCOMFORT EN EEN VERLAAGD BRANDSTOFVERBRUIK

Renault Trucks introduceert de 2020-versies van zijn langeafstand trucks. Kenmerkend voor deze uitvoeringen zijn een lager brandstofverbruik en optimaal comfort voor de chauffeur, waarbij het afwerkingsniveau in de cabine top-of-the-range is.ange i

RENAULT TRUCKS D EN D WIDE MODEL JAAR 2020: EEN NIEUWE CHAUFFEURSOMGEVING VOOR MEER EFFICIËNTIE

Renault Trucks introduceert de 2020-versies van de Renault Trucks D en D Wide. Ze zijn voorzien van een nieuw ontworpen ergonomisch en comfortabel interieur, nieuwe veiligheidsvoorzieningen, een verbeterde aerodynamica en zijn 100% connected.