Winkelwagen 0 Items
12 Jan 2019 Nieuws

De compleet uitgeruste Renault T Sleeper Cab loopt als een kogel

Luxe aan boord
De Renault Trucks T Sleeper Cab van tevreden chauffeur Michiel Stam van Loon- en Transportbedrijf Olsthoorn loopt als een kogel.
De truck heeft standaard veel luxe aan boord zoals een koelkast met veel opbergruimte, Spotify streamen via Bluethooth en ook videobellen met het thuisfront werkt goed en is makkelijk.

De 11 liter motor met 460pk zorgt er voor dat de truck als een kogel loopt en menig Scania er uit trekt.

"Geen gezeur er mee, een truck moet gewoon werken." 

Probeer de T Sleeper Cab een keer zelf en vraag hier eenvoudig een demo aan >

Ander Renault Trucks nieuws

FORMULE 1 EN RENAULT TRUCKS RED EDITION OP TRANSPORT COMPLEET

Voor het eerst in Nederland is op Transport Compleet Gorinchem de Renault Master Red EDITION te zien. Daarnaast is op de stand de inmiddels bekende gele Renault Trucks T High Formule 1 Sport Racing editie te bewonderen.

02 Aug 2019 Nieuws Nationaal transport T Sleeper Cab

19 RENAULT-TRUCKS VOOR RENEWI

Bij Renewi rijden sinds dit jaar 19 nieuwe Renault-trucks. Het betreft vier Renault Trucks C met 460 pk en haakarm en vijftien Renault Trucks T met 460 pk waaronder drie bakwagens en twaalf trekkers. De trucks worden ingezet bij de diverse divisies.

SLUYTER LOGISTICS KIEST HEEL BEWUST VOOR RENAULT

Ongeveer de helft van de ruim 300 voertuigen van Sluyter Logistics is een Renault. Dat is een bewuste keuze. “Ze zijn betrouwbaar, de TCO is goed en de chauffeurs rijden er graag in. Dan ben je er toch snel uit?”, meent directeur Sander Visser.