20 Feb 2019 Nieuws

"Rij een keer een rondje met dat hok"

Fijne auto
De Renault Trucks T High van Penning Blommor met chauffeur Ingmar Ranft achter het stuur oogst alleen maar positieve reacties.
Ingmar Ranft legt ons graag uit waarom hij de auto zo fijn vindt en roept andere chauffeurs op om hem zelf een keer te proberen.

Welke chauffeur wil er nou geen truck die een fijne wegligging heeft, goed en comfortabel zit, lekker én zuinig rijdt en daarnaast voldoende kracht heeft?
 
Probeer de T High zelf.
Vraag hier eenvoudig een demo aan >

Ander Renault Trucks nieuws

01 Dec 2020 Nieuws Distributie Master Z.E.

RENAULT TRUCKS BREIDT VOLLEDIG ELEKTRISCHE RANGE UIT

Om transportbedrijven beter en sneller van dienst te kunnen zijn in de overstap naar schone energie, breidt Renault Trucks de 100% elektrische range uit. Er is een ruimere keuze aan accu's voor middelzware elektrische voertuigen.

25 Nov 2020 Nieuws Distributie Z.E. Elektrisch rijden

RENAULT TRUCKS EN CARLSBERG GROEP KIEZEN VOOR CO2-NEUTRALE DISTRIBUTIE

Op dinsdag 24 november jl. overhandigde Bruno Blin, President van Renault Trucks, in Rheinfelden (Zwitserland) de sleutels van een D Wide Z.E. aan Thomas Amstutz, CEO van Feldschlösschen, een dochteronderneming van de Carlsberg Groep.

21 Oct 2020 Nieuws Master Elektrisch rijden

VAN DIJK TRUCKS UTRECHT LEVERT TWEE ELEKTRISCHE RENAULT MASTERS AAN WILLEMSEN INFRA BV

Bij familiebedrijf Willemsen Infra BV uit Utrecht richten ze zich kortgezegd op het onderhouden van het riool. Vanuit de gedachte om Nederland steeds een beetje schoner te maken, schaften ze onlangs twee elektrische Renault Masters aan.