Winkelwagen 0 Items

3 jaar gratis onderhoud en APK op Renault Trucks Master

De Renault Trucks Master is de bedrijfswagen van Renault Trucks. Met zijn maximaal toegelaten massa van 2,8 tot 4,5 ton, motoren van 110 tot 170 pk en tal van mogelijkheden voor speciale opbouw en maatwerk, speelt de Master perfect in op de eisen van klanten in diverse sectoren. Zo is de Master bij uitstek geschikt voor vervoerders in de pakket- en koeriersdiensten, retail, landscaping, installatietechniek, en geconditioneerd transport met geregelde temperatuur (koeltransport).

Doordat de Master daarnaast beschikt over een dubbele homologatie (Euro 6 Light Duty en Euro 6 Heavy Duty) is hij ook geschikt voor zware carrosserieopbouw zoals een hoogwerker. Renault Trucks levert bovendien complete carrosserieën af fabriek zoals een open- of gesloten laadbak of een kipper.

3 jaar gratis onderhoud en APK
Om u kennis te laten maken met de dienstverlening van Renault Trucks, bieden we u 3 jaar gratis onderhoud en APK bij aanschaf van een nieuwe Master, in welke vorm dan ook. Zo kunt u zorgeloos ondernemen en kunt u zich richten op uw kerntaken.

2 jaar garantie op originele onderdelen
Naast 3 jaar gratis onderhoud en APK, ontvangt u standaard 2 jaar garantie op originele Renault Trucks-onderdelen die u bij officiële Renault Trucks-dealers laat monteren. De garantie dekt reparatie of vervanging van onderdelen. Zelfs van daaropvolgende technische gevolgschade.

Uitgebreid, professioneel dealernetwerk
Door onze ervaring met zowel lichte als zware bedrijfswagens, kan ons uitgebreide dealernetwerk u de allerbeste service bieden. Zo hanteren onze officiële Renault Trucks-dealers ruimere openingstijden dan personenwagendealers, bieden ze 24/7 service en beschikken ze over al het benodigde materieel om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Bent u op zoek naar een gesloten bestelwagen?
Bekijk dan ons online aanbod.

Bent u op zoek naar een bedrijfswagen met speciale opbouw?
Neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde dealer.

Wilt u de Master graag eens vrijblijvend proberen?
Vraag hier eenvoudig online een proefrit aan.

Ander Renault Trucks nieuws

VAN DEN BOSCH TRANSPORTEN KIEST WEDEROM VOOR RENAULT TRUCKS T

Na de ingebruikname van 42 Renault Trucks T in 2018 heeft Van den Bosch Transporten uit het Brabantse Erp opnieuw voor Renault-trucks gekozen. Het bedrijf neemt medio mei de eerste uit een tweede serie van in totaal 61 Renault Trucks T in gebruik.

03 May 2019 Nieuws Nieuws Veiligheid T Sleeper Cab

Hoe werkt de Black Panel Modus in een Renault T?

Wim Yland legt uit hoe de Black Panel Modus in een Renault Trucks T Sleeper Cab werkt.

25 Apr 2019 Nieuws Nieuws Master

DE NIEUWE MASTER: RENAULT TRUCKS ONTHULT ZIJN EXCLUSIEVE RED EDITION

Renault Trucks introduceert, met een geheel nieuw front, nieuw interieur, nieuwe motoren en nieuwe driver-assistance systemen, de nieuwe Master. Om dit nieuws te markeren wordt de speciale introductie-editie onthuld: de Master Red EDITION